Startershypotheek

Startershypotheek afsluiten bij SpaaQ

Waarschijnlijk loop je al langer met het idee om voor de eerste keer een huis te gaan kopen. Dat betekent ook dat jouw eerste hypotheek in zicht is! In de aankomende weken ga je ervaren dat je steeds meer gaat begrijpen van het afsluiten van jouw eerste hypotheek. Maar, iets voor de eerste keer doen is altijd spannend, toch? Bij SpaaQ willen wij jou dan ook graag ondersteunen in dit belangrijke proces door middel van een gedegen, en volledig onafhankelijk advies over jouw startershypotheek!

Een startershypotheek: Waar begin je?

Tijdens jouw oriëntatie voor jouw startershypotheek begin je vaak eerst bij familie, vrienden en kennissen. Hoe hebben zij hun hypotheek afgesloten? En waar liepen zij tegen aan? Hierbij hoor je hoogstwaarschijnlijk verhalen over wat wel of niet goed is.

Vandaag de dag kan je enorm veel informatie op internet vinden over het afsluiten van jouw eerste starters hypotheek. Afhankelijk van jouw financiele situatie is dit vaak zelfs zo veel informatie, dat je gemakkelijk het overzicht kan verliezen. Bij het aankopen van je eerste huis is het een veel bij starters voorkomend probleem, gezien er regelmatig veel vak jargon wordt gebruikt in combinatie met de (lastige) fiscale regels die er bestaan. Dus, of een startershypotheek afsluiten simpel is? Ik dacht het niet!

De visie van SpaaQ

Bij SpaaQ zijn wij er van overtuigd dat wanneer er informatie gegeven wordt, dit ook volledig duidelijk en helder moet zijn. Het afsluiten van jouw startershypotheek en het kopen van eerst een huis, is immers iets anders dan het kopen van een pakje boter in de supermarkt! De keuze om een woning te kopen, en dus een hypotheek af te sluiten, moet je daarom goed overwegen. Omdat het uitzoeken van de verschillende hypotheek mogelijkheden niet 123 is gebeurd, is het vaak verstandig om de hulp van experts in te schakelen. Wat je maximaal kunt lenen is een veelgestelde vraag. De informatie die je krijgt in combinatie met de expertise van de adviseurs bij SpaaQ helpen je om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Veel voorkomende vragen

Wij hebben hieronder een overzicht neergezet van de meest voorkomende problemen waar starters tegenaan lopen, welke wij graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met jullie bespreken:

  • Kan ik een huis kopen zonder spaargeld?
  • We kunnen geen woning vinden die aan onze eisen voldoet
  • Eerste huis kopen waar moet ik opletten?
  • We vinden de tarieven van adviseurs te hoog
  • We willen geen nummer zijn
  • We hebben geen idee waar we moeten beginnen?
  • Welke rente moet ik kiezen
  • Hypotheek berekenen moet ik dat online doen?
  • Kan ik een huis kopen met mijn salaris?
  • Welke hypotheekvormen moet ik kiezen lineaire hypotheek of annuitaire hypotheek?

Startershypotheek advies van SpaaQ

Bij SpaaQ zijn wij gespecialiseerd in het geven van een hypotheekadvies aan starters. Sinds 2015 hebben wij al meer dan 350 starters mogen helpen die voor dezelfde keuzes staan als jij. In tegenstelling tot andere hypotheekadvies kantoren is er één ding dat bij ons belangrijk is: JIJ. Wij willen dan ook dat jouw eerste startershypotheek van A tot Z geregeld wordt. We leggen samen een goed fundament voor jouw hypotheek. Dit moet tevens ook goed zijn voor jouw volgende hypotheek. Want, je blijft niet heel je leven een starter, toch? Onze hypotheekadviseurs helpen bij jouw avontuur om de beste starters hypotheek af te sluiten.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

The form contains errors