header-bottom

Aegon Hypotheek

Aegon hypotheek bij SpaaQ

Een hypotheek bij Aegon kan heel interessant zijn voor jou! Men kent Aegon vaak als bank verzekeraar, wat ze natuurlijk ook zijn. Echter, vanwege het grote aantal polishouders kunnen zij een gunstige langjarige rente aanbieden. Ideaal voor lange termijn hypotheken dus!

Zeker als je overweegt om jouw hypotheek voor een lange rentevaste periode af te sluiten (tussen de 15 en 30 jaar), is een hypotheek bij Aegon voor jou interessant. De lage rentes die zij namelijk aanbieden zijn uniek binnen deze branche. Mede om deze redenen zijn de voorwaarden voor een Aegon hypotheek dan ook bijzonder positief. Benieuwd of een Aegon hypotheek interessant is in jou situatie? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs.

De voorwaarden voor een Aegon hypotheek

Zoals hierboven beschreven zijn de voorwaarden bij Aegon bijzonder positief te noemen. Zo hanteren zij geen boete bij verhuizing, een lange houdbaarheid van offertes en geen annuleringskosten. Dit alles valt al binnen hun standaardpakket, en is dus ontzettend interessant voor elke situatie!

Hoeveel kan ik lenen bij Aegon?

Een van de belangrijkste vragen bij onze klanten is altijd: ‘Hoeveel kan ik maximaal lenen?’. Wanneer je kiest voor Aegon als geldverstrekker van jouw hypotheek, bekijken zij jouw bruto maandinkomen. De hoeveelheid die je kunt lenen is hier dan ook van afhankelijk. Buiten het bruto maandinkomen van jou en je partner, wordt ook de waarde van het huis in acht genomen. Je kunt namelijk maar maximaal 100% van de waarde van het huis lenen. Om een antwoord te kunnen geven op de vraag hoeveel je kunt lenen bij Aegon is het dus noodzakelijk om beide factoren onder de loep te nemen. Hulp nodig hierbij? Onze hypotheekadviseurs geven graag vrijblijvend advies!

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wij begrijpen als geen ander dat het zoeken naar de juiste geldverstrekker niet altijd even makkelijk is. Daarom bieden wij als onafhankelijk hypotheekadviseur de mogelijkheid om tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs in gesprek te gaan over jouw persoonlijke situatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Is er dan een wederzijdse klik? Dan helpen wij graag met het afsluiten van de hypotheek!

The form contains errors