header-bottom

Obvion Hypotheken

Een obvion hypotheek

Obvion Hypotheken, hypotheken voor nu en morgen. Obvion Hypotheken, gevestigd in Heerlen en Eindhoven, staat bekend als Nederlands Hypotheekbedrijf dat via verschillende onafhankelijke financieel adviseurs hypotheken verstrekt. Wanneer we kijken naar hun percentage op de Nederlandse markt, dan zien wij dat zij met hun ruim 180.000 klanten een marktaandeel van ruim 7 procent hebben bemachtigd. Hiermee kunnen wij dus stellen dat zij behoren tot een van de vijf grootste hypotheekverstrekkers van Nederland.

Wat veel mensen niet weten is dat Obvion Hypotheken een dochteronderneming is van de Rabobank. Hierbij wordt het hypotheekproduct van de Rabobank enkel en alleen via eigen adviseurs aangeboden, en Obvion via de intermediair. Maar, Obvion is niet altijd de dochteronderneming van de Rabobank geweest. Obvion is namelijk ontstaan vanuit een organisatie actief als ABP Hypotheken. Ongeveer 18 jaar geleden kozen de Rabobank Groep en het Pensioenfonds ABP ervoor om als joint venture verder te gaan met Obvion N.V. Sinds 2012 is Obvion volledig in handen van de Rabobank.

De woonhypotheek van Obvion

Wanneer u kiest voor een hypotheekvorm bij Obvion, dan kiest u automatisch voor een¬†woonhypotheek. Vervolgens kunt u kiezen tussen verschillende vormen, zoals een annu√Įtaire of lineaire hypotheek. Maar, bent u al in het bezit van een hypotheek, en betreft dit een aflossingsvrije- of bankspaarhypotheek? Dan kunt u deze ook oversluiten bij Obvion.

 

Voorwaarden van Obvion Hypotheken

Zoals hierboven beschreven hebben diverse onderzoeken geconstateerd dat de voorwaarden van Obvion worden gezien als de ‚Äėbeste van Nederland‚Äô. Daarnaast is Obvion Hypotheken als enkele jaren de prijswinnaar van de beste voorwaarden en de beste communicatie. Zo kunnen niet alleen mensen in vast dienstverband, maar ook werknemers met een flexibel arbeidscontract bij Obvion terecht voor een Woonhypotheek.

Met betrekking tot de rentes heeft Obvion ook wat kenmerken. Obvion staat namelijk bekend om zijn ori√ęntatierente. En, daarnaast zijn zij vooral voordelig binnen de rentevaste periodes van 5 tot en met 10 jaar. En wilt u onbeperkt aflossen met eigen middelen? Dan bent u bij Obvion ook aan het juiste adres.

Meetekenen ouders met hypotheek

Het is hiervoor al even aangekaart, maar bij Obvion kunnen ouders meetekenen met de hypotheek van hun kind. Dit wordt gedaan in situaties waarin het kind nog niet in staat is om de volledige hypotheek op zijn/haar inkomen af te sluiten. Belangrijk om te onthouden is wel dat het kind minimaal 75% van de hypotheek moet kunnen dragen én binnen 10 jaar in staat is om deze lasten wel te dragen. Daarnaast moet uit een inkomenstoets blijken dat de ouders meer kunnen dragen dan het restant van de hypotheek wat het kind niet kan dragen.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Heeft u interesse in deze hypotheekvorm of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot uw persoonlijke situatie? Onze hypotheekadviseurs staan klaar om u een vrijblijvend persoonlijk advies te geven.

The form contains errors