header-bottom

Ik wil mijn eerste huis kopen

Eerste huis kopen

Op een gegeven moment weet je het zeker: je bent klaar om op jezelf te gaan! De zoektocht naar jouw eerst huis begint, en gaat in vele gevallen niet van een lije dakje. Want, hoeveel geld kun je maximaal lenen? Welke hypotheekverstrekker past het beste bij jouw situatie? Hoeveel eigen inleg heb je nodig? En bovenal, welke verzekeringen moet je afsluiten als je jouw eerste hypotheek afsluit? Onze hypotheekadviseurs staan te popelen om jou te helpen in deze spannende periode, want een eerste huis kopen is niet niks! Wij zorgen ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord, en dat je binnenkort met een gerust hart het koopcontract van jouw droomwoning kunt ondertekenen.

Starterswoning Kopen

Starterswoning kopen: hoe begin je?

Wanneer je begint met de zoektocht naar jouw eerste koopwoning zal je al veel informatie inwinnen bij familie, vrienden en kennissen. Door te vragen hoe zij hun hypotheek afgesloten hebben en waar zij tegen aan liepen, krijg je al veel (nieuwe) inzichten. Daarnaast kan je ontzettend veel informatie op het internet vinden met betrekking tot het kopen van een starterswoning. Maar daardoor zullen ook veel vragen en onzekerheden ontstaan, wat een veel voorkomend probleem is bij starters. Het gebruik van vakjargon en moeilijke fiscale regels zorgt voor verwarring, en de zoektocht wordt direct al minder leuk.                  

Maar wat nou als wij je vertellen dat dat helemaal niet nodig is? De zoektocht naar jouw eerste woning moet namelijk ontzettend leuk zijn! Door gebruik te maken van de expertises van onze hypotheek adviseurs, worden al jouw zorgen uit handen genomen.

Werkwijze van SpaaQ

Wij vinden het belangrijk dat al jouw vragen rondom het kopen van jouw eerste huis worden beantwoord, en dat je vol goede moed het proces in stapt. Daarom nemen wij ruim de tijd om met jou de materie in te duiken en te kijken welke hypotheekvorm en geldverstrekker het beste bij jouw situatie past. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer wij zeker weten dat je alle ins-and-outs van jouw startershypotheek begrijpt. Benieuwd of onze werkwijze past bij wat je zoekt? Plan dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs om een hypotheek af te sluiten.

Welke geldverstrekker past bij jouw situatie?

Wanneer je jouw eerste huis wilt kopen moet je veel verschillende keuzes maken. Zo ook de keuze voor de juiste geldverstrekker. En, aangezien dit er tegenwoordig best wel wat zijn, is deze keuze dan ook niet altijd even makkelijk. Een adviesgesprek met een hypotheekadviseur kan hier veel verlichting in brengen. Zo krijg je een duidelijk inzicht in alle voor- en nadelen, de rentes en bovenal: welke in jouw situatie het meest voordelig is. Dat is wel zo eerlijk, toch?

Startershypotheek: hoeveel kan je maximaal lenen voor je eerste huis?

Wanneer je op zoek gaat naar jouw droomwoning, is het handig om te weten hoeveel jij maximaal bij de bank kunt lenen. Dit bedrag is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie evenals de geldverstrekker die jij kiest. Onze hypotheekadviseurs bekijken graag samen met jou alle mogelijkheden. Wil je vast een indicatie van het maximale hypotheekbedrag weten? Gebruik dan gratis onze maximale hypotheek berekenen tool!

‚Äč‚Äč

Startershypotheekadvies bij SpaaQ

Bij SpaaQ zijn wij gespecialiseerd in het geven van een hypotheekadvies aan starters. Sinds 2015 hebben wij al meer dan 350 starters mogen helpen die voor dezelfde keuzes staan als jij. In tegenstelling tot andere hypotheekadvies kantoren is er één ding dat bij ons belangrijk is: JIJ. Wij willen dan ook dat jouw eerste startershypotheek van A tot Z geregeld wordt. We leggen samen een goed fundament voor jouw hypotheek. Dit moet tevens ook goed zijn voor jouw volgende hypotheek. Want, je blijft niet heel je leven een starter, toch? Onze hypotheekadviseurs helpen bij jouw avontuur om de beste starters hypotheek af te sluiten.

The form contains errors