header-bottom

Jouw maximale hypotheek

Maximale hypotheek berekenen

Wanneer je je aan het ori√ęnteren bent op een nieuwe woning is het belangrijk om te weten wat je maximaal kunt lenen bij de bank. Zodoende kun je specifiek zoeken en kom je later niet voor vervelende verassingen te staan. Want, zeg nou eerlijk, wanneer je oog eenmaal gevallen is op een paleisje is het horen van ‚Äėnee‚Äô bij de bank eigenlijk geen optie meer. Toch? Bereken hieronder daarom jouw maximale hypotheek! En, als je er nu toch bent, plan dan ook direct even een vrijblijvende afspraak in met onze hypotheekadviseurs. Zodoende weet je precies wat alle mogelijkheden zijn, en komt is jouw / jullie nieuwe paleisje snel binnen handbereik!Wat is mijn maximale hypotheek?

Na het invullen van jouw gegevens geeft deze tool jou een indicatie van wat jij maximaal kunt lenen aan hypotheek. Tijdens het berekenen van jouw maximale hypotheek gaan wij in deze tool standaard van een annu√Įteitenhypotheek uit (30 jaar), met een rentevaste periode van 10 jaar. En, niet onbelangrijk, dat je op je AOW-leeftijd van je pensioen gaat genieten.

Hypotheekvorm

Buiten het hebben van de kennis over het maximaal te lenen geldbedrag, is het ook verstandig om na te denken over welke hypotheekvorm bij jou past. Onze adviseurs begrijpen maar al te goed dat de verschillende hypotheekvormen niet altijd duidelijk zijn voor een ieder. Daarom plannen zij graag met jou een vrijblijvend adviesgesprek in, zodat je op een duidelijke manier van alle informatie wordt voorzien. Wel zo eerlijk, toch?

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil jij graag een gedegen, onafhankelijk advies voor jouw hypotheek? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze hypotheekadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors