header-bottom

Hypotheekadvies Den Haag

Dé hypotheekadviseur in Den Haag

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in Den Haag? De hypotheekadviseurs van Spaaq hebben jarenlange ervaring met het geven van een passend advies aan woningzoekenden die een hypotheek willen gaan afsluiten. Door onze kennis over de huidige ontwikkelingen binnen de markt kunnen wij jou het beste advies geven. Het is namelijk als nieuwkomer niet eenvoudig om binnen deze markt de juiste keuzes te maken en te beslissen over al deze belangrijke beslissingen. Deze beslissingen kunnen namelijk invloed hebben op een groot deel van jouw verdere in- en uitgaven. Wij helpen jou graag!

Hypotheekadviseur Den Haag

Waarom kiezen voor SpaaQ?

Naast de jarenlange ervaring die SpaaQ heeft in het geven van een passend advies bij het kopen van een woning, nemen wij de tijd voor onze adviesgespreken en staat persoonlijke aandacht bij ons op nummer 1. Daarom beschikken wij over een WhatsApp service waarmee je altijd bij ons terecht kunt met vragen. Het komt vaak voor dat je na een gesprek door alle informatie die je krijgt vergeet om een belangrijke vraag te stellen, en achteraf thuis denkt ‘waarom heb ik dit niet eerder gevraagd?’. Onze persoonlijke service zorgt ervoor dat jij je hier niet langer druk over hoeft te maken. Omdat wij het zo belangrijk vinden dat alles voor jou helemaal duidelijk is en je niet achteraf nog met vraagtekens zult zitten, zullen wij tijdens het gesprek alles begrijpelijk en stap voor stap uitleggen. Daarnaast kunnen wij van Spaaq met trots zeggen dat wij een “onafhankelijk adviesbureau” zijn waardoor wij ons niet laten beïnvloeden door buitenstaanders en jouw belang voorop staat.

De werkwijze van SpaaQ

Vaak ga je voordat je een huis op het oog hebt, of tijdens jouw beslissingsproces op adviesgesprek voor het aanvragen van een hypotheek. Om te weten welk budget jij te besteden hebt voor een huis is het verstandig voorafgaand een adviesgesprek aan te gaan. Wij bieden jou daarom een gratis kennismakingsgesprek waarin wij alle mogelijkheden bespreken. Tijdens dit gesprek nemen wij al jouw wensen door en leren wij elkaar beter kennen, zodat wij de hypotheek kunnen vinden die het beste bij jouw / jullie situatie past.

De locatie van onze hypotheekadviseur in Den Haag

Met twee verschillende locaties in de buurt van Den Haag bevind je jezelf binnen no-time bij ons op kantoor. Onze locatie in Zoetermeer bevindt zich op slechts 15 minuten rijden vanaf Den Haag centrum en Den Haag centraal. Met de auto volg je de A12 en houd je rechts aan bij knooppunt Prins Clausplein. Neem daarna afrit 6 richting Zoetermeer centrum. Vanaf deze afslag bevindt ons pand zich aan de rechterzijde van de weg. Eenmaal aangekomen bij onze locatie kun je gebruik maken van onze gratis parkeerfaciliteiten op het parkeerdek.

 hypotheekadviseur in Den Haag is ook per openbaar vervoer heel makkelijk te bereiken. Vanaf Den Haag centraal sta je binnen 12 minuten op het treinstation van Zoetermeer. Ons kantoor in Zoetermeer bevindt zich op slechts 9 minuten lopen vanaf dit treinstation.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

The form contains errors