header-bottom

Rabobank hypotheek

Een Rabobank hypotheek voor jouw woning

Wanneer we denken aan de Rabobank, dan denken wij aan een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland. Al bijna 120 jaar zijn zij ontzettend succesvol werkzaam in deze branche. Vanaf 1980 heeft de Rabobank zich ontwikkelt tot een internationale speler op de financi√ęle markt. Op dit moment is de Rabobank dan ook (samen met haar dochterondernemingen) actief in meer dan 40 landen. Sinds 2018 verleent Rabobank ook hypotheken onder het label ‚ÄėVista Hypotheken‚Äô. Deze hypotheekverstrekker staat er om bekend dat ze zich vooral richten op mensen die hun eerste huis willen kopen en graag heldere voorwaarden willen.

Hypotheek afsluiten bij de Rabobank  

Op dit moment zijn ongeveer 1 op de 5 koopwoningen in Nederland gefinancierd met een hypotheek van de Rabobank. De Rabobank kent dan ook diverse producten en diverse rentes. Wanneer we de rentes vergelijken met andere geldverstrekkers, dan zien we dat de hypotheekrente van de Rabobank vaak erg voordelig is. Voor het gemak hebben wij hieronder de diverse Rabobank Producten voor je op een rij gezet:

 

Rabo Basishypotheek Annu√Įtair

Wanneer je kiest voor een annu√Įteitenhypotheek, dan zal je elke maand dezelfde bruto maandlasten betalen. Dit is een combinatie van rente en aflossing. Aan het begin van de looptijd zullen de laten vooral uit rente bestaan. Tegen het einde van de looptijd zal het merendeel nog uit aflossing bestaan. Natuurlijk is het ook bij de Rabobank mogelijk om de hypotheekrente af te trekken van de belasting. Daarnaast is ook een combinatie met de NHG mogelijk.

Rabo Basishypotheek Lineair

Bij een lineaire hypotheek zijn de maandlasten wederom verdeeld in rente en aflossing. Echter, middels deze hypotheekvorm betaal je elke maand gelijke bedragen. Aan het begin van de looptijd zal je met een hoger rentebedrag te maken hebben. Maar, naarmate de aflossing stijgt, zal dit rentebedrag lager worden. Wanneer de looptijd van de hypotheek voorbij is, is de gehele hypotheek afgelost. Net als bij de annu√Įtaire hypotheek, is het hier mogelijk om gebruik te maken van de hypotheekrenteaftrek evenals een combinatie met de NHG.

Rabobank GroenHypotheek

Heb jij een Groenverklaring en ben jij van plan om en duurzame / milieuvriendelijke nieuwbouwwoning te kopen? Dan is de Rabo GroenHypotheek echt wat voor jou. Met deze hypotheekvorm ontvang je tijdens je eerste rentevaste periode korting, wat betekent dat je een lagere rente ontvangt ten opzichte van de actuele hypotheekrente! Let hierbij wel op dat deze hypotheekvorm enkel te combineren valt met een annuiteitenhypotheek.

De Generatiehypotheek 

Ben jij aan het begin van jouw carrière? En is het verkrijgen van een hypotheek daarom iets lastiger? Middels de GeneratieHypotheek van de Rabobank kunnen jouw (schoon/groot) ouders je ondersteunen. Samen met de ouder bekijk je welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past, waarna de rente en de aflossing volledig van jouw betaalrekening worden afgeschreven. Omdat deze hypotheekvorm nog wat onbekend is bij velen, is het handig om eerst te kijken of jouw situatie hiervoor in aanmerking komt. Dit kan bij een van onze hypotheekadviseurs in Zoetermeer of Rotterdam. Net als bij bovenstaande Rabobank Producten is ook hier hypotheekrenteaftrek mogelijk. Een combinatie met de NHG echter niet.

Een Rabobank hypotheek afsluiten bij SpaaQ

Heb je na het lezen het idee dat een hypotheek bij de Rabobank in jouw situatie interessant is? Of, wil je graag meer informatie over een andere geldverstrekker? Ongeacht jouw vraag, wij staan voor je klaar! Maak hieronder een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk samen met onze adviseurs de meest voordelige keuzes aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

Pexels Photomix Company 101808

The form contains errors