header-bottom

Hypotheekmeeneemregeling hoe werkt deze voor jou?

Nieuwe woning gekocht en je hypotheek meenemen zonder zorgen

Plan jouw gesprek

Verhuis je hypotheek mee naar een nieuwe woning en bespaar op je rentekosten!


Heb je je droomwoning gevonden, maar vraag je je af hoe het werkt om je hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning? Je bent niet de enige! Het afsluiten van een hypotheek kan een complex en stressvol proces zijn, en het idee om het nog een keer te moeten doen kan zorgen voor veel kopzorgen. Geen zorgen, wij helpen je door het proces.

 

Stel je eens voor dat je volledig geïnformeerd bent over jouw hypotheek en al je vragen kunt stellen. Bij SpaaQ geloven we in maatwerk en persoonlijke aandacht, zodat jij als klant altijd de juiste informatie ontvangt die past bij jouw situatie. Met onze hypotheekmeeneemregeling helpen we je om je huidige hypotheek mee te verhuizen naar je nieuwe woning. Hierdoor blijf je profiteren van de lagere rente die je eerder hebt afgesloten, en voorkom je onnodig hoge maandlasten.

 

Blok12 Img

Hypotheek meeverhuizen: Waar begin je?

Onze aanpak begint met een inventarisatiegesprek waarin we samen jouw wensen en doelen bespreken. Vervolgens geven we antwoord op al je vragen, zoals: kan ik mijn hypotheek meeverhuizen, wat moet ik hiervoor doen, wat gebeurt er met mijn maandlasten, welke kosten ga ik maken, hoe ziet mijn hypotheek er over 20 jaar uit en wat is er voor mij mogelijk? Is het wel mogelijk wat ik wil? Hoe werkt het dan als ik mijn huis nog niet verkocht heb?

Bij SpaaQ geloven we in transparantie en duidelijkheid. Geen overweldigende en onduidelijke informatie, maar een persoonlijke aanpak waarbij we jou helpen om de juiste keuzes te maken. Onze klanten waarderen ons om onze betrokkenheid, kennis en expertise.

 • SpaaQ heeft mij erg goed geholpen met het meenemen van mijn huidige hypotheek naar mijn nieuwe woning. In het begin was het een enorm stressvolle situatie. Maar alles is goed gekomen.

  Pexels Christina Morillo 1181690

  Angela

  stars
 • }

Waarom bij SpaaQ

Voorkom onnodige stress en spanningen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het meenemen van je hypotheek naar je nieuwe woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een inventarisatiegesprek. Bij SpaaQ maken we jouw wensen en dromen werkelijkheid.

Veel voorkomende vragen

Wij hebben hieronder een overzicht neergezet van de meest voorkomende problemen waar anderen tegenaan lopen:

 • Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen naar mijn nieuwe woning?
 • Wat zijn de kosten die komen kijken bij het meeverhuizen van mijn hypotheek?
 • Wat gebeurt er met mijn maandlasten als ik mijn hypotheek meeverhuis naar een nieuwe woning?
 • Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek meeneemregeling?
 • Kan ik mijn hypotheek meeverhuizen als ik een duurdere woning wil kopen?
 • Hoe weet ik of het financieel gunstig is om mijn hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning?
 • Wat gebeurt er met mijn hypotheek als ik mijn huidige woning verkoop voordat ik een nieuwe woning heb gekocht?
 • Hoeveel kan ik maximaal meefinancieren als ik mijn hypotheek meeverhuis naar een nieuwe woning?
 • Is het mogelijk om mijn hypotheek over te sluiten als ik mijn woning verkoop en een nieuwe woning koop?
 • Welke voorwaarden gelden er voor het meenemen van een hypotheek naar een nieuwe woning?

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil jij graag een duidelijk, onafhankelijk advies voor jouw hypotheekmeeneemregeling? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze hypotheekadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors