header-bottom

Robuust Hypotheken

 

Wie is Robuust Hypotheken?

Wij vroegen het Kevin van Connect om Robuust in een paar zinnen te omschrijven “Robuust is een nieuw verfrissend merk op de hypotheekmarkt met ruime voorwaarden gericht op de toekomst”, aldus Kevin Brocklebank. Dat belooft natuurlijk veel goeds. Je vraagt je misschien af waar de financiering vandaan komt. Het label wordt gefund door AEGON. Waarschijnlijk voor veel mensen een bekend merk binnen de hypotheek en verzekeringen.

Wat maakt Robuust nu anders dan anderen?

Er zijn drie elementen die Robuust anders maakt dan anderen.

1. Duidelijke en klantgerichte communicatie

Als we kijken naar de algemene voorwaarden en alle communicatie die zij gaan verspreiden is alles geschreven in de jij-vorm en zoveel als mogelijk overbodige teksten die nooit iemand leest weg gelaten. Waardoor de belangrijkste informatie duidelijk en gemakkelijk leesbaar is. Daarnaast alle foto’s die je zal zien van Robuust zijn echte Nederlandse mensen zonder Prodent smile ????

2. Het acceptatieproces

Wat wij vaak zien is dat een geldverstrekker een lijst met stukken verstuurd en deze kan in sommige situaties oneindig lang zijn. Kevin geeft aan dat bij Robuust er in de stukkenlijst een aantal documenten zijn geschrapt. Bijvoorbeeld de IB-aangifte 2012 die laat zien hoeveel hypotheekschuld je hebt gehad in 2012 wat belangrijk is voor je overgangsrecht. Hiervan zegt Robuust wij leggen de verantwoording neer bij de adviseur om dit te controleren.

3. Dit was stap 1

De ontwikkeling van Robuust is nog lang niet klaar. Het koppelen van digitale systemen en adviespakketen daarin blijft het label zich ontwikkelen. Ook gericht op de toekomst blijven de ontwikkelingen een hoog prioriteit hebben. Dus wat betekend snel kunnen schakelen bij veranderingen en niet een merk lanceren en later weer achter de feiten aanlopen.

Robuust Hypotheken voorwaarden

De robuuste voorwaarden van het label zijn goed onder de loep genomen en hierbij is rekening gehouden wat er op dit moment nodig is op de hypotheekmarkt. Een aantal van deze voorwaarden op een rijtje:

 • 100% boetevrij aflossen uit eigen middelen
 • 10 risicoklassen met automatische rentedaling
 • Acceptatie van ondernemers vanaf 1 jaar
 • 31 keer de keuze voor een rentevaste periode
 • Overbrugging bij verkocht en niet verkocht pand
 • Flexwerkers met Perspectiefverklaring
 • Offerte geldigheid Nieuwbouw 12 maanden
 • Offerte geldigheid Bestaande bouw 6 maanden
 • Niet hoeven aantonen van de eigen middelen
 • Geen IB 2012 meer aan leveren
 • Een volledig digitaal bouwdepotproces
 • Hypotheek afsluiten met een snel proces

Conclusie

Al met al een kleine greep uit de voorwaarden van de Robuust Hypotheken. Wij begrijpen ook dat je vragen hierover kan hebben. We staan klaar om jouw vragen over Robuust hypotheken te kunnen beantwoorden.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil je weten of de ING Robuust Hypotheken ook iets voor jou is? Neem dan contact met ons op!

The form contains errors