header-bottom

Over ons

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies. Toegankelijk, snel en in heldere taal.

Helder advies in een complexe markt

Wat is er eigenlijk mogelijk voor mij?

De wereld van hypotheken is behoorlijk complex en verandert enorm snel. Daardoor is het voor veel mensen moeilijk om in te schatten wat er voor hen mogelijk is, en welke mogelijkheden goed bij hen passen. Het blijft lastig om een helder, duidelijk overzicht te krijgen van jouw mogelijkheden op de woningmarkt.
Dat moet beter kunnen, toch?

Spaaq Team

Onze achtergrond

Hypotheekadvies vanuit brede financiële kennis en ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in financieel advies op het gebied van pensioenen, financial life planning, schade en verzekeringen zijn we bij SpaaQ zeer breed onderlegd. We hebben SpaaQ opgericht vanuit een persoonlijke drijfveer om mensen te helpen bij hun volgende stap en bij het krijgen van een kans op een beter leven. 

 

Onze missie

Beter wonen, beter leven

Wij helpen jou op een persoonlijke en transparante manier in het realiseren van jouw woonwensen. Zo geven we jou de kans op een beter leven. Toegankelijk, snel, en in heldere taal.

 

Wie wij zijn

Onze persoonlijke drijfveren

Bennie

Bennie 

Financieeladviseur

Ik wil een bedrijf hebben waarin mensen een kans kunnen krijgen. Daar gaat het ook om bij SpaaQ: mensen een kans geven, mensen laten groeien en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. Dat geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.”

 

Ronald

Ronald

Lifeplanner & Coach

“Ik zie de klanten die ik heb geholpen, als mijzelf in een maatwerk pakkenwinkel. Dat pak moet niet te groot zijn, en niet te klein. Ik wil dat onze klant tevreden naar huis gaat met een goed, kwalitatief pak dat bij zijn budget past. Wanneer klanten ervaren dat er voldoende aandacht aan hen is besteed, ben ik een blij man. Aandacht lost alles op.”

 

Hans

Hans

Verzekeringsadviseur

“Verzekeringen zijn meer dan alleen een kapotte Iphone. Het is een zekerheid voor in de toekomst. Daarom vind ik dat de persoonlijke begeleiding en aandacht essentieel zijn bij het kiezen van de juiste verzekeringen. Goed verzekerd geeft een gerust gevoel. Liever 1 kop koffie te veel dan niet verzekerd! ”

 

Aanpak

Persoonlijk hypotheekadvies, van start tot finish

Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies, op een persoonlijke en transparante manier. De mogelijkheden die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie, uitgelegd in heldere taal. We helpen je daarnaast met het rondmaken en indienen van de financieringsaanvraag. We begeleiden je vanaf je eerste oriëntatie tot aan het moment van overdracht.

Schermafbeelding 2022 03 16 Om 15.45.04

Wat maakt SpaaQ nou zo anders? 

Onze werkwijze en waarden

 

De persoonlijke aandacht die we investeren, zorgt ervoor dat we beter afgestemde adviezen kunnen bieden. We beseffen goed dat het moment dat jij als klant met ons in aanraking komt, levensveranderend kan zijn. We gaan mede daarom ook een stapje verder dan andere hypotheekadviseurs. Met onze creativiteit en brede kennis zorgen we dat we altijd de juiste oplossing kunnen vinden. Ook in de meest uitdagende gevallen. 

Transparant

Eerlijk, en gewoon zo simpel als maar kan. We leggen het uit in begrijpelijke taal, net zolang totdat jij helemaal begrijpt waarvoor je tekent. En waarom dat de beste optie is voor jou.

Persoonlijk

We verdiepen ons in jouw situatie, om jou de best passende oplossing te bieden.

Betrokken

We helpen je zoals we een goede vriend zouden helpen. En gaan dus ook een stapje verder als dat nodig is.

Toegankelijk

We zijn snel, direct, en altijd bereikbaar. Vanaf de eerste oriëntatie totdat jij je sleutel ophaalt. En daar voorbij, als je ons nodig hebt.

Mogelijkheden

Wil jij weten wat voor jou de mogelijkheden zijn?

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek 

 

Wil jij ook weleens duidelijk overzicht hebben over wat voor jou de mogelijkheden zijn? Heb je vragen of wil je direct een hypotheek afsluiten? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek met je aan.