header-bottom

Ik wil een nieuw huis kopen

SpaaQ neemt al je hypotheekzorgen weg

Ik wil een adviesgesprek inplannen

Hoe was jouw eerste keer?

Onafhankelijk en persoonlijk advies voor doorstromers

Het kan een tijd geleden zijn dat je intensief hebt nagedacht over het afsluiten van een hypotheek. Ken je nog die spanning die je hebt gehad bij het afsluiten van de eerste hypotheek? Dit zal je waarschijnlijk niet vergeten zijn! Ook bij het kijken voor een nieuwe woning en de daarbijbehorende hypotheken kan soms wat gezonde spanning ontstaan. Waar doe je goed aan? En, waar moet je ditmaal op letten? In de afgelopen jaren zijn er op het gebied van financi√ęle dienstverlening heel wat dingen veranderd. Onze adviseurs helpen jou daarom graag met een onafhankelijk hypotheekadvies!

Nieuw Huis Kopen

Jouw hypotheekaanvraag in goede handen

Kijk wat onze klanten zeggen over Spaaq

 • Pexels Pixabay 220453

  Daar waar onze aankoopmakelaar faalde, schitterde Bennie. We hadden flinke vertraging opgelopen door onze aankoopmakelaar, die slecht communiceerde en ons liet zwemmen. Bennie wist door hard te werken de vertraging in te lopen en zelfs een deel van onze vragen -die normaliter voor de aankoopmakelaar zijn- te beantwoorden. Hierdoor kreeg hij alsnog tijdig de hypotheek voor ons rond. Ook de communicatie met Bennie was zeer positief: transparant en duidelijk.

  Leo Hoekstra

  stars
 • Pexels Christina Morillo 1181690

  Uiterst tevreden over Bennie. Leuk en prettig gesprek, direct spijkers met koppen kunnen slaan. Wij hadden enige haast met oversluiten en kregen dezelfde dag een offerte van de geldverstrekker op de mail. De vervolgstappen verliepen eveneens zeer snel (Bennie IS gewoon heel snel !😃) Wat heel fijn is, is de uitstekende bereikbaarheid van Bennie: je kunt hem bereiken via whatsapp en hij reageert vrijwel direct, ook buiten kantoortijden. En zijn tarief is vergeleken met de concurrentie gunstig. Ik zeg: heel de regio naar Bennie voor hypotheekadvies !

  Frances

  stars
 • }

Welke stappen nemen we nu?

Overzicht over al jouw mogelijkheden

Wanneer je kiest voor een onafhankelijk hypotheekadvies bij SpaaQ gaan we samen een aantal stappen doorlopen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij hebben de verschillende stappen hieronder voor je op een rijtje gezet:

1 Het inventarisatiegesprek

Het belangrijkste is het inventarisatiegesprek wij willen graag weten wie je bent, wat je doelen zijn en wat jouw wensen zijn. Welke woning wil je gaan kopen of heb je al gekocht.

Hypotheekrente Verlagen (1)
Financieel Plan

2 Het financi√ęleplan

Daarna zetten wij het eerste gesprek om in een financieel plan. In dit plan worden meerdere opties doorgenomen hoe jouw nieuwe hypotheek eruit komt te zien. Er zijn heel wat keuzes die gemaakt moeten worden denk bijv. Voorwaarden die je wilt stellen aan jouw hypotheek, de hypotheekvorm en de rentevasteperiode.

3 Bijschaven

We bespreken het financieel plan, we willen zeker zijn dat dit aansluit bij jouw wensen en doestellingen. In het plan staat bijv. Welke hypotheekvorm er wordt geadviseerd. Rentevasteperiode welke past erbij jou? Looptijd van de hypotheek? Wat gebeurt er bij overlijden?Wat gebeurt er bij werkloos raken? Wat gebeurt er als je arbeidsongeschikt raakt? Als jij dit allemaal begrijpt gaan we door naar stap 4.

Bijschaven
Hypotheek Oversluiten 1

4 Hypotheek aanvragen

Na het bespreken gaan we jouw nieuwe hypotheek aanvragen en zorgen we voor de beoordeling van de documenten waarna we een positief bericht krijgen dat de nieuwe hypotheek wordt afgegeven. En we de sleutels mogen ophalen bij de notaris.

Komt er meer bij kijken?

Al jouw vragen beantwoord

 

Er zijn veel verschillende manieren om jouw financiering tot een positief resultaat te brengen. Daarom krijg je met de adviseur aan tafel compleet nieuwe inzichten in de mogelijkheden voor het financieren van jouw woning. Vaak krijgen we veel vragen van klanten die op het puntstaan om een nieuwe woning aan te schaffen. 

 • Moet ik mijn oude hypotheek meenemen?
 • Wat als ik mijn huis verkoop met restschuld?
 • Kan ik een hypotheek met NHG krijgen?
 • Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg?
 • Moet ik de hele overwaarde gebruiken voor mijn nieuwe huis?

Wij vinden het leuk om met jou mee te denken over de mogelijkheden. Hoe ingewikkelder, hoe leuker! Het afsluiten van een nieuwe hypotheek kan iets zijn waar je als een berg tegenop ziet. Maar met de persoonlijke begeleiding en onafhankelijk hypotheekadvies van SpaaQ wordt het al een stuk overzichtelijker en vooral makkelijker voor je. 

Shutterstock 1069985237 Min

Brandende vraag?

Nog niet al je vragen beantwoord?

Wij begrijpen dat je vol met vragen zit. Wij maken graag tijd vrij om met jou in 10 minuten tijd jouw eerste brandende vragen te beantwoorden.

Geheel vrijblijvend maar gegarandeerd vandaag nog antwoord op jouw vraag! Laat je gegevens achter en een van onze adviseurs belt je zodra hij kan.

The form contains errors