Ik wil een nieuw huis kopen

Hoe was jouw eerste keer?

Het kan een tijd geleden zijn dat je intensief hebt nagedacht over het afsluiten van een hypotheek. Ken je nog die spanning die je hebt gehad bij het afsluiten van de eerste hypotheek? Dit zal je waarschijnlijk niet vergeten zijn! Ook bij het kijken voor een nieuwe woning en de daarbijbehorende hypotheken kan soms wat gezonde spanning ontstaan. Waar doe je goed aan? En, waar moet je ditmaal op letten? In de afgelopen jaren zijn er op het gebied van financiële dienstverlening heel wat dingen veranderd. Onze adviseurs helpen jou daarom graag met een onafhankelijk hypotheekadvies!

Welke stappen nemen we?

Wanneer je kiest voor een onafhankelijk hypotheekadvies bij SpaaQ gaan we samen een aantal stappen doorlopen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wij hebben de verschillende stappen hieronder voor je op een rijtje gezet:

Komt er meer bij kijken?

Bij stap twee willen we je eigenlijk al onderbreken. Het verhuizen naar een nieuwe woning kan soms wel ingewikkeld worden. Je koopt een nieuw huis maar wat gebeurt er dan met de oude woning als deze nog niet verkocht is? Je hebt vast wel eens gehoord van een overbruggingshypotheek. Ga je een compleet nieuwe hypotheek afsluiten of neem je jouw huidige hypotheek weer mee naar de nieuwe woning? Er zijn zoveel verschillende manieren om jouw financiering tot een positief resultaat te brengen dat je waarschijnlijk met de adviseur aan tafel compleet nieuwe inzichten krijgt in de mogelijkheden voor het financieren van jullie woning. Vaak krijgen we veel vragen gesteld van klanten die op het punt staan om te gaan verhuizen.

Mijn oude hypotheek meenemen?

Wat als ik mijn huis verkoop met restschuld?

Kan ik een hypotheek met NHG krijgen?

Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg?

Moet ik de hele overwaarde gebruiken voor mijn nieuwe huis?

Wij vinden het leuk om met jouw na te denken over de mogelijkheden hoe ingewikkelder hoe leuker! Het afsluiten van een nieuwe hypotheek kan voor jou zijn als een berg waar je tegen aan loopt. Maar met de persoonlijke begeleiding en onafhankelijk hypotheekadvies van SpaaQ wordt het je al een stuk makkelijker gemaakt. Onze adviseurs draaien hun handen niet om voor een lastige situatie.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt als het gaat over het kopen van een nieuwe woning. Wil jij graag een gedegen, onafhankelijk advies voor jouw nieuwe avontuur? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze hypotheekadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors