header-bottom

Hypotheekadviseur in Zoetermeer

Persoonlijkadvies in Duidelijke en Heldere taal

Download ons stappenplan

Dé Hypotheekadviseur in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Voel je je overweldigd door alle mogelijkheden en voorwaarden? Ben je bang om de verkeerde keuze te maken en onnodige kosten te maken? Wil je een adviseur die echt naar jouw persoonlijke situatie kijkt en met jou meedenkt? Ben je op zoek naar een adviseur die echt vertrouwen en een klik met je heeft?

Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het nemen van een hypotheek een grote stap is en dat er veel bij komt kijken. Wij zijn er om jou te helpen en ondersteunen bij elke stap van het proces.

Wij maken graag tijd vrij om met je in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden en vragen die je hebt. 

Heb je al een bod uitgebracht? Of ben je aan het oriënteren op de woning markt? Bezig met het verduurzamen van je huidige woning? Er is een hoop informatie wat tegelijkertijd weer veel vragen oproept. Wij weten als geen ander dat financiële keuzes maken niet altijd de populairste keuzes zijn maar dat je wel de keuze moet maken. Maar hoe?

Bij ons is maatwerk dé standaard en volledig afgestemd op jouw situatie en wensen.

Acd9595e 78Ca 4Cf4 Ad82 C5ee97c88f14

Hoe werken onze adviseurs?

In ons eerste gesprek zijn we benieuwd waarmee we je kunnen helpen. Aan de hand van wat jou wensen zijn gaan we samen kijken hoe we dit mogelijk kunnen maken. Daarin informeren we je hoe we de eerste stappen kunnen gaan zetten tot jouw doelen en wat hier bij komt kijken. 

Al sinds 2015 zijn wij het advieskantoor in Zoetermeer als het gaat om hypotheken. Op dit moment werken we samen met 35 geldverstrekkers om voor jou de beste opties op een rij te kunnen zetten. Het vergelijken op basis van rente is één maar de voorwaarden zijn hierin nog belangrijker. Maatwerk is bij ons de standaard jouw situatie is uniek en kan lijken op een ander maar jouw leven verloopt toch anders. De afspraken die we maken zijn ook de afspraken waaraan we ons houden. Maar wij zetten wel die stap extra voor je ook als dit niet nodig is. 

 

Wat jij weet na ons eerste contact: 

✔ Welke mogelijkheden je hebt om je wensen te vervullen 
✔ Welke kosten je gaat maken om je doelen te bereiken
​✔ Wat SpaaQ voor jou kan betekenen 
✔ Welke stappen je beter niet moet zetten
✔ Het verschil tussen onafhankelijkadvies en niet- onafhankelijk 
✔ Waarom je direct geld gaat besparen

 

 

Jouw hypotheek in handen van SpaaQ?
Dit zeggen onze klanten

 • SpaaQ heeft geweldig advies geleverd, waardoor we onze hypotheek tegen gunstige voorwaarden konden afsluiten. Waar de Hypotheker niks voor ons kon doen, keek SpaaQ wat verder.

  Pexels Pixabay 220453

  Michiel en Irene

  stars
 • Onfanks de complexe materie van onze persoonlijke situatie zijn we er dankzij Spaaq in geslaagd om een hypotheek te verkrijgen voor onze droomwoning. Heldere uitleg en korte lijnen.

  Pexels Christina Morillo 1181690

  Ilonka

  stars
 • Leuk en informatief gesprek gehad! Heeft een hoop van mijn oriëntatievragen kunnen beantwoorden.

  Riccardo

  stars
 • Bennie is een zeer betrokken en kundig persoon. Zeer klantvriendelijk en open. Daarom na ons oriëntatiegesprek Bennie ingeschakeld om onze hypotheek te laten oversluiten.

  Ruud

  stars
 • }

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Maak nu jouw eerste stap naar jouw droomhuis en plan direct een hypotheekafspraak in! Of wil je eerst meer informatie over onze diensten? Geen probleem! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Met onze persoonlijke aanpak en expertise zorgen wij ervoor dat jij de beste hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en situatie. Waar wacht je nog op?

The form contains errors