header-bottom

Verzekeringen afsluiten | SpaaQ & Fizeverza

Fizeverza en SpaaQ

Verzekeren zoals het hoort

Schoenmaker hou je bij je leest! Dat principe hebben wij bij SpaaQ aangehouden als het aankomt op verzekeringen. Het op de juiste manier afsluiten van je verzekeringen is een van onderdelen die je niet zomaar voorbij moet laten gaan. De samenwerking met Fizeverza is daarom ook een perfecte combinatie tussen de kennis van hypotheken en verzekeringen. Hans en David helpen jou graag bij het afsluiten van de juiste verzekeringen die passen bij jouw situatie. 

 

Fizeverza Logo
Blok12 Img

Spijkers met koppen slaan

Door de samenwerking met meer dan 18 verschillende verzekeraars kan Fizeverza je een onafhankelijk verzekeringsvoorstel bieden. Dit alles met een scherpe premie zoals je dat gewend bent van SpaaQ. De persoonlijke benadering en het meedenken in de uitdagende situaties maakt dat het specialisme verzekeringen bij Fizeverza op de juiste plek is. 

Een standaard verzekering afsluiten

Wij zijn er van overtuigd dat wanneer jij goed geinformeerd word over de mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering dat , je verdwaald in het bos van de verzekeringswereld. Het standaardpakket daar doen wij niet aan. Elke verzekering is maatwerk en word zorgvuldig uitgezocht om jouw de beste deal en voorwaarden te kunnen geven. De hulp van Fizeverza als expert is een grote aanvulling op het gebied van verzekeren samen met SpaaQ

Welke verzekeringen zijn er van toepassing?

  • Woonhuisverzekering 
  • Opstalverzekering 
  • Aansprakelijkheidsverzekering 
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering 
  • Inboedelverzekering

Jouw verzekering laten checken?

Wil jij graag een gedegen, onafhankelijk advies voor jouw verzekeringen? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze verzekeringsadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors