header-bottom

ING Hypotheek

Meer weten over een ING Hypotheek?

De ING hypotheek is een van de bekendste geldverstrekkers die we in Nederland hebben. Op deze pagina gaan we in op de bekering van een ING hypotheek omdat we veel vragen krijgen over de voorwaarden die de ING heeft voor het afsluiten van jouw eerste hypotheek.

 

Bereken jouw maximale ING Hypotheek

Via deze tool bereken zelf hoeveel hypotheek jij bij de ING kan krijgen.

Voor een exacte berekening kun je direct bellen of het formulier onder aan de pagina in vullen zodat je samen met een van onze adviseur in een korte tijd weet wat jouw mogelijkheden zijn. 

 

Waarom een ING Hypotheek via SpaaQ?

 

Directe lijn met ING hypotheken

Persoonlijk contact

Korting i.c.m. een betaalrekening

Uitstekende voorwaarden

Wij zijn trots!

Wij van SpaaQ zijn trots dat we je mogen vertellen dat wij een directe lijn hebben met de ING. Het is belangrijk om een directe lijn te hebben omdat we zo het proces van jouw eerste hypotheek goed kunnen monitoren. Omdat we hier bovenop zitten is het voor ons prettig dat er geen andere schakels verder in het proces zitten.

Wat maakt deze ING hypotheek nu anders?

Elke geldverstrekker heeft andere voorwaarden om jouw eerste hypotheek te kunnen accepteren. Dit is een enorme waslijst aan voorwaarden die zij stellen. Veelal komen ze overeen met andere geldverstrekkers in Nederland. Maar waarin verschilt nu de ING hypotheek van de rest?

Geen Execution Only

Een van de grootste verschillen van de ING is dat deze niet online zelf af te sluiten is. Wij noemen dat ook wel Execution Only. De ING vindt het belangrijk dat hun klanten met het juiste hypotheekadvies, de juiste hypotheek afsluit. Het ING hypotheekadvies wordt gegeven door een adviseur van de ING zelf of door een onafhankelijke partij zoals SpaaQ.

Korting op jouw hypotheekrente in de berekening

Je krijgt een korting op de rente van jouw hypotheek als je al een betaalrekening hebt of als je er in combinatie met jouw hypotheek er een aanvraagt. Deze korting wordt meegenomen in de wijze waarop we de ING hypotheek berekenen. De korting bedraagt 0,25%. Je kunt deze korting ook kwijtraken als je niet meer voldoet aan de voorwaarden volgende voorwaarden:

  • Je hebt een actieve betaalrekening bij ING waarvan de ING de maandlast vanaf schrijft.
  • Jouw loon moet worden gestort op de betaalrekening van de ING
  • Je gebruikt internetbankieren via Mijn ING en/of via de Mobiel Bankieren App.
  • Het aantal bij- en/of afschrijvingen op je ING Betaalrekening(en) is in totaal minimaal 10 per maand.

ING hypotheek berekenen online

De ING hypotheek berekenen gaat volgens de voorwaarden en de wetten die zijn voorgeschreven. Je kunt op de website van de ING zelf je hypotheek berekenen. Dit geeft een goede indicatie af van jouw huidige situatie. Wij hebben al eerder gezegd dat we geen voorstander zijn van het Online berekenen van jouw eerste hypotheek omdat vaak er geen rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke situatie. Aan tafel met de hypotheekadviseur is het gemakkelijker om niet de belangrijke punten te vergeten. Want de adviseur is hier dagelijks mee bezig en weet welke risico’s je loopt bij het afsluiten van je eerste hypotheek.

Conclusie

Al met al een kleine greep uit de voorwaarden van de ING. Wij begrijpen ook dat je vragen hierover kan hebben. We staan klaar om jouw vragen over de ING hypotheek berekening te kunnen beantwoorden.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil je weten of de ING Hypotheek ook iets voor jou is? Neem dan contact met ons op!

The form contains errors