header-bottom

Hypotheek voor ondernemers

Hypotheek voor ondernemers

Ben jij een zelfstandig ondernemer? En ben je op zoek naar mogelijkheden met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek? Dan is ons stappenplan echt wat voor jou! Bij SpaaQ hebben wij alle mogelijkheden voor de (startende) ondernemer op een rij gezet, zodat jij makkelijk kunt berekenen hoeveel jij kunt lenen voor een hypotheek als zzp’er. Liever hulp nodig in dit proces? Wij helpen graag!

Blok12 Img

Hypotheek ZZP: een volledig stappenplan

Het is algemeen bekend dat het afsluiten van een hypotheek als ondernemer anders werkt dan bij een particulier. Toch is het niet zo lastig als er vaak wordt gedacht! Bij SpaaQ hebben we verschillende stappen voor je op een rij gezet, waardoor jij binnen no-time een ondernemershypotheek hebt afgesloten.

Stap 1: Inkomensverklaring ondernemer

In de eerste stap is het van belang dat je alle informatie m.b.t. jouw inkomen verzameld. Het inkomen is voor een hypotheek zzp namelijk een van de belangrijkste maatstaven. Veel informatie kan je al terugvinden in de winst- en verliesrekening van jouw onderneming. Daarnaast is het bedrijfsresultaat van de afgelopen 3 jaar noodzakelijk, aangezien hiermee jouw maximale hypotheek zzp wordt berekend! Nog geen cijfers van de afgelopen 3 jaar? Stuur ons dan even een bericht, wij leggen jou dan graag de andere mogelijkheden uit!

Stap 2: Kies een geldverstrekker

Het kiezen van de juiste bank is niet zo lastig als je denkt. Zodra je eenmaal al je gegevens hebt kunnen verzamelen, is het een kwestie van kijken welke geldverstrekker jouw cijfers accepteert. Wil je hulp bij het zoeken van de juiste geldverstrekker? Laat hieronder dan even je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Stap 3: De zoektocht naar jouw nieuwe woning

Wellicht heb je het in de tussentijd al stiekem niet kunnen laten… Maar nu heb je ondertussen in ieder geval wel een indicatie van hoeveel je kunt lenen! Zo kom je tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning in ieder geval niet van een koude kermis thuis. Heel veel succes!

Stap 4: Een hypotheek zzp afsluiten

Is het zo ver? Is jouw bod geaccepteerd? YES! Van harte gefeliciteerd. Nu rest er nog maar een ding, namelijk het afsluiten van een zzp hypotheek. Wil jij er zeker van zijn dat je de laagste tarieven hebt? En dat je de juiste geldverstrekker kiest? Schakel dan de hulp in van een van onze experts. Leer ons tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kennen en bepaal zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten. Wel zo eerlijk, toch?

Veel voorkomende vragen

Wij hebben hieronder een overzicht neergezet van de meest voorkomende problemen waar ondernemers tegenaan lopen:

  • Nog in te vullen

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil jij graag een gedegen, onafhankelijk advies voor jouw ondernemershypotheek? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze hypotheekadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors