header-bottom

Allianz hypotheek berekenen en afsluiten

Trots

Zo daar zijn we trots op! Sinds maart 2018 kunnen wij ook rechtstreeks de hypotheek en overlijdensrisicoverzekering van Allianz afsluiten. Voor velen is Allianz een bekende. Als je naar de F1 kijkt, dan zie je regelmatig de reclameborden van Allianz voorbij komen.

Berekenen van een Allianz Hypotheek bij SpaaQ

Wij kunnen vanaf nu de Allianz hypotheek berekenen en afsluiten. Huh? Konden we dit nog niet dan? Jawel, alleen moesten we dan nog extra kosten maken om jouw hypotheek definitief af te sluiten. Gelukkig hoeft dit nu niet meer. Om bij Allianz aangesloten te kunnen zijn, heb je allereerst vertrouwen nodig in een goede samenwerking. Allianz is gestart met 10 kantoren die de producten mochten adviseren. Ondertussen is dit uitgebreid tot 120 kantoren, waar wij er een van zijn. Wij mogen ons nu dus de intermediair van Allianz noemen.

Allianz Hypotheek alleen met NHG

Wanneer je een Allianz hypotheek wilt berekenen is het goed om te weten dat je bij Allianz enkel terecht kunt wanneer je de hypotheek afsluit met NHG. Koop jij een woning die meer kost dan NHG norm (maximale koopsom 2018: €265.000), dan kan je niet terecht bij Allianz. Daarnaast heb je voor jouw eerste hypotheek enkel de keuze tussen een annuïtaire of lineaire hypotheek.

De rente

De doelstelling van Allianz is om met hun rente 40 weken lang op nummer 1 te staan als het gaat om het afsluiten van een hypotheek met NHG. Uiteraard vergelijken wij alle geldverstrekkers in Nederland om de beste deal te vinden voor jou. Het kan dus zo zijn dat als je bij ons aan tafel schuift Allianz voor jou de beste deal heeft. Allianz heeft een rentevaste periode vanaf 1 jaar tot 30 jaar. Weten welke rente er nu actueel is? Lees dan hier verder.

Wat zijn dan de voorwaarden van Allianz?

Als we samen de Allianz hypotheek berekenen, nemen we eerst de voorwaarden door. Deze voorwaarden zijn belangrijk voor jouw eerste hypotheek en voor de hypotheek die je eventueel later kunt afsluiten. Een kleine opsomming van de pluspunten van Allianz:

  • Offerte geldigheid 3 maanden bij bestaande bouw
  • Offerte geldigheid 6 maanden bij Nieuwbouw
  • Boetevrij aflossen vanuit eigen middelen
  • Meeverhuizen naar de volgende woning (ook niet NHG)

Wil je alle voorwaarden doorlezen? Lees ze hier

En de overlijdensrisicoverzekering van Allianz dan?

Wanneer wij voor jouw de Allianz hypotheek berekenen, kunnen wij naast de hypotheek ook een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Allianz kent in het berekenen van de premie’s een aantal voordelen en kortingen die je kan krijgen. Je moet wel voldoen aan een van de drie voorwaarden :

  • Verpanding aan een geldverstrekker
  • Top inkomen vanaf € 65.000
  • HBO of hoger geschoold zijn

Daarnaast kent de overlijdensrisicoverzekering nog een ander voordeel: het gedeeltelijk verpanden aan jouw eerste hypotheek. Mocht je komen te overlijden, dan kunnen jouw nabestaanden altijd zelf bepalen wat ze met het verzekerde bedrag willen gaan doen. De geldverstrekker verplicht hen tot een minimaal bedrag om af te lossen, maar het overige gedeelte kunnen ze zelf besteden. En dan is de grote vraag: is het aflossen van je hypotheek wel de juiste keuze?

Wij zien de samenwerking met Allianz met trots tegemoet. Tevens is dit voor onze klanten een mooie mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de producten die Allianz beschikbaar heeft.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil je meer informatie over de Allianz Hypotheek of deze samen met ons afsluiten? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

The form contains errors