header-bottom

Online hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten bij SpaaQ: digitaal of fysiek

Wil jij binnenkort een hypotheek afsluiten? Vraag dan eens bij ons een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat je informeren over alle mogelijkheden. Samen met een adviseur wordt er vervolgens gekeken naar de meest passende hypotheek voor jouw situatie. En, omdat wij volledig onafhankelijk werken is deze oplossing écht de beste oplossing voor jou. Bij ons heb je de keuze om een hypotheek af te sluiten op ons kantoor, of om online een hypotheek af te sluiten na diverse teams / zooms sessies met een van onze adviseurs. Het liefste ontvangen we jou natuurlijk graag op ons prachtige kantoor in Zoetermeer. Maar, mochten de omstandigheden anders lopen, dan kunnen wij het hypotheekadvies ook prima online geven. 

Dus: wil jij een (online) hypotheek afsluiten? En vind je het prettig om van A tot Z meegenomen te worden in de materie, door een begrijpelijke uitleg te ontvangen? Bereken dan hieronder direct hoeveel jij maximaal kunt lenen, en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs!Wat heb ik nodig voor een hypotheek?

Wanneer je ervoor kiest om een hypotheek af te sluiten, dan hebben wij diverse documenten van je nodig om te kijken of je met jouw salaris in aanraking komt voor een hypotheek. In onze blog wat heb je nodig voor een hypotheek gaan we hier verder op in. Lees deze dus vooral voordat je een afspraak gaat maken, zo weet je precies wat er van je wordt verwacht. 

Wat voor hypotheek kan ik afsluiten?

Wat voor een hypotheek iemand kan afsluiten is afhankelijk van jouw inkomsten, jouw kosten en je wensen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek gaan we hier dieper op in, en brengen we al deze punten in kaart. Vervolgens ontvang je een passend advies, en weet je precies welke hypotheek jij het beste kunt afsluiten!

Hypotheek afsluiten bij SpaaQ

Een hypotheek afsluiten is nog nooit zo makkelijk én leuk geweest als bij ons. Daar durven wij met zekerheid op te wedden! Plan gewoon eens een vrijblijvend adviesgesprek in, dan kun je dit zelf ervaren. Zo ben je in ieder geval zeker van een onafhankelijk, gezellig en bovenal gratis advies!

No worries: het eerste adviesgesprek is bij ons écht vrijblijvend!

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Wil jij graag een gedegen, onafhankelijk advies voor jouw hypotheek? Waarbij jouw wensen voorop staan? Laat hier je gegevens achter en een van onze hypotheekadviseurs belt je terug voor een vrijblijvend gesprek!

The form contains errors