header-bottom

Hypotheekadvies Rotterdam

Dé hypotheekadviseur in Rotterdam

Heb jij hypotheekadvies in Rotterdam nodig omdat je binnenkort een woning wil kopen? Of ben je gewoon benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Onze experts staan klaar om jou een gedegen hypotheekadvies te geven in hartje Rotterdam! Als hypotheekadviseur in Rotterdam hebben wij al jarenlang ervaring met het afsluiten van hypotheken. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat de keuze voor de juiste hypotheek niet binnen een dag is genomen. Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Rotterdam? Wij nemen dan ook graag alle tijd voor jou.

 

Hypotheekadvies Rotterdam (1)

Wij vinden dat jij als klant alle facetten van de hypotheekaanvraag moet begrijpen voordat je de belangrijke keuze maakt. Daarom bekijken wij dan ook graag samen alle mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Bij SpaaQ nemen wij graag alle zorgen uit handen m.b.t. de keuze van jouw (nieuwe) hypotheek.

Persoonlijk contact staat bij ons dan ook centraal. Wist je bijvoorbeeld al dat wij ook via Whatsapp bereikbaar zijn?

De visie van SpaaQ: Hypotheekadvies in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in Rotterdam? Dan ben je bij SpaaQ aan het juiste adres. Wij zullen alle ingewikkelde constructies en lastige termen met jou doornemen, net zolang totdat alles duidelijk is. En het allermooiste? Wij kiezen samen met jou een hypotheek uit die écht het voordeligste is. Dit, omdat wij volledig onafhankelijk zijn en het uiteindelijk draait om een ding: de tevredenheid van de klant.

Het proces

Wanneer je ervoor kiest om te gaan verhuizen is het belangrijk dat je een goede hypotheekadviseur inschakelt. Omdat er in Rotterdam verschillende hypotheek adviseurs zijn gevestigd, is de keuze voor de juiste adviseur ook niet altijd makkelijk. Wij bieden jou dan ook graag een oplossing: het eerste gesprek is altijd gratis! Zo heb je de mogelijkheid om eerst met een van onze hypotheekadviseurs kennis te maken. Want, een goede klik is ook in dit proces heel belangrijk. Hoe beter wij begrijpen wat jouw wensen zijn, des te beter én sneller we tot het gewenste resultaat kunnen komen.

SpaaQ Rotterdam: Onze locatie

Ons prachtige kantoor in Rotterdam is gevestigd aan de Marten Meesweg. Ons kantoor, gelegen in het bruisende Rotterdam Alexander, is gemakkelijk te bereiken met de auto en het Openbaar Vervoer. Metrostation Alexander, evenals het treinstation Rotterdam Alexander, zijn op loopafstand van ons kantoor. Met de auto rijdt u via de A20 vanaf Schiedam richting Prins Alexander. Vanaf Dordrecht en Breda rijdt u via A16 richting Rotterdam en neemt afrit s109 richting Prins Alexander

Als hypotheekadviseur in Rotterdam houden we het proces graag simpel en duidelijk. In het inventarisatiegesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet. Deze stap wordt gevolgd door een financieel plan waarin wij samen rustig alle opties doornemen over hoe jouw hypotheek er eventueel uit kan komen te zien. Dit plan kunnen wij tijdens het gesprek waar nodig bijschaven, zodat je zeker weet dat je tevreden bent. En, wanneer alles duidelijk is en je een goede keuze hebt kunnen maken, vragen wij jouw hypotheek aan. Lekker simpel, en wel zo makkelijk!

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

Hypotheekadviseur in Rotterdam nodig? Ons team van specialisten staat voor je klaar. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat je optimaal kan genieten van de voorpret van jullie nieuwe huis.

SpaaQ Hypotheekadvies Rotterdam

Telefoonnummer: 079-7999594 / 0653614702

Adres: Marten Meesweg 25-G, 3068 AV Rotterdam

The form contains errors