header-bottom

Hypotheekadvies Zoetermeer

Dé hypotheekadviseur van Zoetermeer

Wil jij binnenkort een woning kopen? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij SpaaQ voor een onafhankelijk hypotheekadvies in Zoetermeer. Al jaren lang adviseren wij woningzoekende met betrekking tot hun hypotheek. En, dit doen wij met ontzettend veel passie! Wij begrijpen goed dat het kiezen van een juiste hypotheek geen gemakkelijke keuze is. Daarom nemen wij, als onafhankelijke hypotheekadviseur in Zoetermeer, graag alle zorgen uit handen!

Hypothekadvies In Zoetermeer

Persoonlijk en duidelijk advies

Bij SpaaQ dragen wij de titel ‚Äėonafhankelijk hypotheekadviseur‚Äô met trots. Buiten het feit dat ons advies¬†echt¬†onafhankelijk is, vinden wij dat het advies dat wij uitbrengen begrijpelijk moet zijn, zodat je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken. Daarom bekijken wij maar al te graag samen met jou alle mogelijkheden, waarna wij de meest voordelige hypotheek uitkiezen.

Persoonlijk contact is een van onze belangrijke kernwaarden. Wist je bijvoorbeeld al dat wij ook via Whatsapp bereikbaar zijn? Zo kan je te allen tijde bij ons terecht met vragen en opmerkingen, en weet je binnen no-time waar je aan toe bent.

Het proces

Daar ga je dan… Vol goede moed opzoek naar een huis, dat voldoet aan al jullie / jouw wensen. Om de zoektocht iets gemakkelijker te maken is het verstandig om voorafgaand aan deze zoektocht te weten hoeveel je maximaal kunt lenen, zodat je zeker weet dat het perfecte huis ook financieel haalbaar is.

De volgende stap is dan ook vaak het kiezen van een hypotheekadviseur. En, laat dat nou net onze expertise zijn! Middels een vrijblijvende eerste afspraak wordt er kennisgemaakt met onze hypotheekadviseurs. Want, een goede klik is ook in dit proces ontzettend belangrijk.

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en onze adviseurs even je persoonlijk advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Onafhankelijk financieel advies dat bij jouw situatie past: of het nu een eerste woning is die je wilt kopen of dat het gaat om het oversluiten van een hypotheek, wij helpen je er graag bij!

Hypotheekadviseur in Zoetermeer 

Dus, ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in Zoetermeer? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze experts. Wij zullen de moeilijke hypotheekconstructies evenals termen samen met jou doornemen, zodat het van A-Z duidelijk is. Wel zo makkelijk!

SpaaQ Zoetermeer: Bereikbaarheid 

Ons kantoor in Zoetermeer is gemakkelijk met het OV of met de auto te bereiken. Wil je ons met de auto bezoeken? Volg dan de A12 naar de Oostweg in Zoetermeer, en neem afrit 7 vanaf de A12. Kom je vanuit Den Haag? Houd dan rechts aan bij het knooppunt Prins Clausplein en volg de A12, neem vervolgens afrit 6 (Zoetermeer-Centrum). Je kan jouw auto gratis parkeren bij ons boven op het parkeerdek. Even aanbellen bij de slagboom en je krijgt direct toegang.

Liever niet met de auto? Kies dan voor de trein! Het treinstation Zoetermeer zit namelijk om 9 minuten loopafstand van ons kantoor. Zien wij jou binnenkort op ons kantoor? Gezellig! Wij kunnen niet wachten om samen met jou de meest voordelige hypotheek uit te kiezen.

Wat kan SpaaQ voor jou betekenen?

The form contains errors